Svet-Stranek.cz
Země líbezná, země půvabná
LESOPARK

Manifest ochrany zájmů občanů České republiky:Země líbezná, země půvabná

Manifest ochrany zájmů občanů České republiky

Jak žalostný stav našeho hospodářství a také pocitů dotýkající se celé společnosti! Bohužel se v naší zemi objevuje zastrašování obyčejných lidí, kteří vedou řádný život. Nelze situaci přihlížet, ale razantně ji řešit, aby nedocházelo k dalšímu rozkrádání státního majetku a ožebračování pracujících, důchodců i handicapovaných.
Je hyenismus, jak negativně a negativisticky působí světová hospodářská krize na všechny věkové skupiny občanů České republiky. Jsou také zaznamenány ztráty na životech - viz četné sebevraždy.
V současnosti státní moc působí jako bezohledný aparát, jenž je plný zrady a zbabělosti. Již bylo dost ostudy a zbytečně vyhozených finančních prostředků. Také arbitráže nás hluboce poškodily. Státní dluh se navyšuje dle přání západních velmocí. Dluhy domácností rostou. Bohužel je dnešní doba nasáklá lichvářskými praktikami.
Jsou pošlapávány levicové proudy, církve a směry hájící ochranu životního prostředí. Na záslužné činnosti často nezbývají již zmíněné finanční prostředky. Navíc je cenzura v médiích a tisku odsuzující názory občanské společnosti.
Panuje zde nešvar druhého Mnichova, útlaku, bídy a krutosti. Stín naprostého zoufalství a bezmocností se bohužel odráží na těch, kdož celou dobu obětovali své úsilí pro rozkvět naší republiky, ale marně. Místo vděku a ocenění se obětavým lidem dostává značného nepochopení, slovních a fyzických útoků. Destrukce našich nadějí dosahuje značné intenzity v období světové hospodářské krize, kterou bohužel odnášejí ti, kdož ji nezavinili a vedou řádný život. Je to spravedlivé? Není. Proto je nezbytné systém změnit a napravit ku prospěchu občanů České republiky. Dále je třeba zajistit, aby se naši předkové neobraceli v hrobě a abychom republiku předali v pořádku našim dětem.

Václav Kovalčík a kol., sepsáno 8. 11. 2009